Innovasjon Norge Hovedkontoret

Fullstack-utvikler

Innovasjon Norge er godt i gang med sin digitaliseringsreise som skal bidra til å gjøre det det enklere for bedriftene å få hjelp av oss. Bedriftene vi jobber med skal få bedre tilgang til våre tjenester gjennom digitale flater og alle kunder skal oppleve kortere saksbehandlingstid uten at kvaliteten går ned. Vår kompetanse og våre nettverk både lokalt i Norge og ute i verden skal gjøres mer tilgjengelig for de riktige bedriftene og vi må effektiviseres driften slik at vi kan benytte enda mer av vår kapasitet til verdiskapning for våre kunder og dermed økonomisk utvikling for Norge.

Avdeling for digitalisering og forretningsapplikasjoner søker en fullstack utvikler i fast stilling. Innovasjon Norge er i prosess med å etablere alle våre systemer i skyen og vil i løpet av 2018 ha flyttet store deler av vår systemportefølje. Du som fullstack utvikler vil bli en svært viktig ressurs i begge disse satsingene.

Tar du utfordringen? 

Sentrale arbeidsoppgaver og kompetanse vi er på jakt etter:

  • Svært dyktig programmerer med genuin interesse for både løsningsarkitektur og teknologi, med kjennskap fra frontend- til backend (React, .Net C#, NodeJS, API,
  • Utvikling og i Microsoft Azure, herunder tjenester som App Service, Service Fabric, Functions, Cosmos DB, Service Bus, Azure AD, Application Insights
  • Kontinuerlig integrasjon og kontinuerlig leveranse, herunder verktøy som Visual Studio Teams Services.
  • DevOps vil gradvis bli implementert fremover 

Vi ser etter deg med erfaring fullstack utvikler og som er en fremover lent og erfaren. Du må være endringsorientert og kunne tilegne deg kunnskap om teknologi for å vurdere hvilke muligheter og begrensninger dette kan gi. Så hvis du trigges av faglige utfordringer og elsker å holde deg oppdatert på hva som skjer på teknologisiden har Innovasjon Norge en spennende rolle for deg. Vi jobber etter metodikker og rammeverk fra smidig utvikling, og jobber for høyd grad av automatisert testing og integrasjonstesting på akseptansenivå.


Innovasjon Norge kan tilby: 
Bleeding edge på teknologi, en kultur hvor prøving og feiling er lov
Spennende og faglige utfordringer i et godt arbeidsmiljø
Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter
Gode pensjons- og forsikringsordninger
Lønn etter avtale


Søknadsfrist: 25.april 2018.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Rune Vangen eller Unn Elin Hatlelid

 

Del på:
Fylke:
Oslo
Søknadsfrist:
25.04.2018
Kontaktpersoner:
Rune Vangen
mob: +47 92247013
Unn Elin Hatlelid
mob: +47 95908508
Tilbake til toppen